Трансфер от летище, хотел или адрес в Истанбул до Бургас

При нас можете да резервирате трансфер с такси, микробус и автобус от Истанбул до град Бургас. Ние можем да осигурим транспорт от двете летища в града - Сабиха Гьокчен и Истанбул до Бургас и всяко едно населено място или курорт в Бургаска област. Изпратете ни предварително информация за дата и час на пристигане, брой пътници и номер на полета. Наш сътрудник ще ви посрещне с табелка (вашата фамилия) в зала "Arrivals" на летището, ще се погрижи за багажа и ще направи необходимото пътуването ви да е бързо, приятно и комфортно. Цените на услугите които предлагаме са фиксирани. Разходите за пътни такси и паркинг на летището са включени в стойността на пътуването. В случай, че полетът ви закъснява - това не е проблем, ние ще изчакаме колкото е необходимо и това не оказва влияние на крайната цена на трансфера. Ако пътувате със семейството си или голяма група приятели и ви е необходим автомобил с повече места - помислили сме и за това. Нашият автопарк включва миниванове, микробуси и автобуси с вместимост до 50 пътника. Фирмата ни предлага също такси от всеки хотел или медицински център в Истанбул до Бургас. Цената се определя в зависимост от локацията на адреса от който ще пътувате. Освен това, при нас може да поръчате трансфер от Истанбул до всеки един морски курорт в България. Цените до най-популярните дестинации: Слънчев бряг, Свети Влас, Созопол, Несебър са посочени в сайта ни. Ако не откриете желания от вас маршрут, моля свържете се с нас. Ние ще се постараем да ви предложим трансфер от Истанбул до вашата крайна дестинация на най-изгодна цена.

Такси

Мерцедес Е клас

350 лв.

4Пътници4Багаж

Микробус

Миниван

390 лв.

5Пътници5Багаж

Микробус

Микробус

470 лв.

8Пътници8Багаж

* Посочените цени се отнасят за трансфер от центъра на Истанбул (Султанахмет) до Бургас

Трансфер до Бургас с автомобил до 8 места

Тип автомобил Такси Миниван Микробус
Седящи места 1 - 4 1 - 5 1 - 8
Истанбул (Султанахмет) 350 лв 390 лв 470 лв
Летище Истанбул 350 лв 390 лв 470 лв
Летище Сабиха Гьокчен 390 лв 410 лв 565 лв

Трансфер до Бургас с автобус до 50 места

Автобус
Седящи места 1 - 20 1 - 30 1 - 50
Истанбул (Султанахмет) 1030 лв 1540 лв 1640 лв
Летище Истанбул 840 лв 1345 лв 1440 лв
Летище Сабиха Гьокчен 1030 лв 1540 лв 1640 лв

Трансфер от Истанбул до морските курорти в България

Слънчев бряг - 370 лв

Свети Влас - 370 лв

Созопол - 370 лв

* Всички обявени цени са в български лева за еднопосочен трансфер

Можете да получите подробна информация за услугите които предлагаме или да поръчате трансфер от Истанбул до Бургас по електронната ни поща, телефона указан на сайта или използвайки онлайн-формата за обратна връзка.

Моля, попълнете всички полета на формата отбелязани със знак *

Контактен телефон (не е задължително): Вашият E-mail: * Поръчай трансфер / задай въпрос: * Въведете числото от картинката: *

CaptchaCaptchaCaptchaCaptcha

Маршрут Бургас - Истанбул

Разстояние - 336 км, време за пътуване 4 часа 30 минути

VIP трансфер от Истанбул до Бургас Такси от Истанбул до Слънчев бряг